​Tilbygning, ombygning og andet murerarbejde

Står du med et stort projekt, fx tilbygning eller ombygning af dit hus? Så kan en murer fra Frederiksbjerg Tømrerforretning hjælpe dig i mål.

Gennem mange år har vi udført en bred vifte af opgaver for vores mange kunder, der tæller alt fra private til erhverv nær både Lystrup, Aarhus og Frederiksbjerg.

Som din murer udfører vi bl.a.:​

  • Badeværelser
  • Tilbygning
  • Tagarbejde
  • Flisearbejde​
  • Facaderenovering
  • Vandskuring
  • Fugning​
  • Meget andet murerarbejde

​Vi bygger til konkurrencedygtige priser

Hvad koster en tilbygning? Det afhænger naturligvis meget af, hvor stort dit projekt er. En tilbygning til hus kan være en større eller mindre opgave – at bygge en helt ny garage, en udestue i træ eller en ny afdeling i boligen til teenagerne er blot et par eksempler på de opgaver, vi udfører.

Enhver medarbejder hos os kan være behjælpelig med såvel komplicerede som mere simple opgaver. Vores fineste opgave er at sørge for, at vores kunder får et resultat, de bliver fuldt tilfreds med. Vores murer lægger vægt på kvalitet, grundighed og service til meget skarpe priser – hver gang.

Hvad koster en murer i timen?

Vores murerfirma har nogle faste timepriser, som vi arbejder ud fra, når vi laver et tilbud til dig. Du kan vælge mellem den billigere, udenlandske arbejdskraft (fra Polen og Tyskland), som koster 270 kr. i timen plus moms. Vores udenlandske håndværkere arbejder efter ordnede forhold og dansk overenskomst.

Derudover kan du også vælge at benytte dig af vores danske håndværkere, som koster 350 kr. i timen plus moms.

Vi er selvfølgelig med af Byggaranti-ordningen, der sikrer gode forhold for vores ansatte, men som også er din garanti for et veludført stykke arbejde.

Kontakt os i dag og få et godt tilbud

Frederiksbjerg Tømrerforretning tilbyder en dygtig og faglært murer til fornuftige priser. Vi kan hjælpe med at bygge din drømmebolig, og hyrer du os til at bygge din tilbygning, er du garanteret et flot resultat, da vi altid holder os opdateret på nyeste trends og teknikker.

Ønsker du at høre mere om, hvad vi som murer kan tilbyde, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 40 96 56 35 eller på frederiksbjergt@hotmail.com.

​​

​Frederiksbjerg Tømrerforretning v/ Martin Rosengreen Poulsen​

frederiksbjergt@hotmail.com l Telefon: 40 96 56 35​ l CVR: 28868340