​Snedker med eget værksted i Lystrup

Frederiksbjerg Tømrerforretning ApS har eget snedkerværksted, hvorfor vi er i stand til at løse diverse specialopgaver for vores kunder som snedker nær Frederiksbjerg, Lystrup og i Århus.

Hvad laver en snedker? Vi kan bl.a. hjælpe med:​

  • Montering af vinduer og døre
  • Reparation og renovation af træværk
  • Montering og vedligeholdelse af gulve
  • Energirenovering
  • Fremstilling af inventar og møbler
  • Andre specialopgaver​

Høj ekspertise og effektivitet på alle snedkeropgaver

Vores dygtige snedkere er i stand til at fremstille skræddersyede løsninger, uanset om det skal bruges til erhverv, i privaten eller i det offentlige. Vi udfører opgaver som snedker til både private og til erhvervskunder.​

Vi er medlem af Byg Garanti-ordningen, hvilket både sikrer vores ansatte gode forhold, mens det samtidig er din garanti for et altid veludført stykke arbejde.

Hvad koster snedkeropgaver hos os?

Vi arbejder som udgangspunkt med faste timepriser for vores håndværkere, som både er tyske, polske og danske. De udenlandske håndværkere arbejder selvfølgelig under ordnede forhold og dansk overenskomst. En udenlandsk håndværker koster 270 kr. i timen plus moms, en dansk snedker koster 350 kr. i timen plus moms.

Hvis du har brug for en snedker til dit byggeprojekt, kan vi udarbejde et tilbud på din opgave til dig – naturligvis ganske uforpligtende.

Kontakt vores snedker for et tilbud

Den høje kvalitet har altid været et kendetegn for os, og det gælder naturligvis også i vores snedkerarbejde. Om det er fremstilling af inventar til en restaurant, specialfremstilling af forsatsruder til boligen eller noget helt tredje, er du garanteret en flot løsning i højeste kvalitet. Vores snedker klarer alle specialopgaver.

At vælge snedker er en tillidssag. Ring på telefon 40 96 56 35 eller send en e-mail på frederiksbjergt@hotmail.com for et uforpligtende tilbud.

​​

​Frederiksbjerg Tømrerforretning v/ Martin Rosengreen Poulsen​

frederiksbjergt@hotmail.com l Telefon: 40 96 56 35​ l CVR: 28868340