Profil​

Frederiksbjerg Tømrerforretning ApS blev startet af Martin Rosengreen Poulsen i 2002. Målet var at starte et tømrerfirma, der havde en høj grad af troværdighed og satte en ære i godt håndværk, hvilket også gælder for vores malerafdeling.

I dag består firmaet af mester Martin Rosengreen Poulsen, med eget værksted. Dette gør Frederiksbjerg Tømrerforretning ApS i stand til at løse enhver opgave inden for tømrer-, snedker- og malerarbejde.

Mission og vision

​Vores mål er altid at hjælpe kunden til den kvalitetsmæssigt bedste løsning med færrest omkostninger, som bliver afleveret til tiden.

Vi vil være den bedste tømrer- og malervirksomhed i Århus og Østjylland for private, erhverv og det offentlige, både hvad angår kvalitet og pris.

Ordnede forhold

​Hos Frederiksbjerg Tømrerforretning ApS bruger vi såvel dansk som udenlandsk arbejdskraft inden for både maler- og tømrerarbejde, men alt foregår under dansk overenskomst.

Vi går aldrig på kompromis med de gode og ordnede forhold, som er fundamentet for vores firma, og vi er derfor også medlem af Byg Garanti-ordningen.

​Frederiksbjerg Tømrerforretning v/ Martin Rosengreen Poulsen​

frederiksbjergt@hotmail.com l Telefon: 40 96 56 35​ l CVR: 28868340