​Vi udfører professionelt malerarbejde

​Hos Frederiksbjerg Tømrerforretning ApS har vi også en malerafdeling, som har specialiseret sig inden for renoveringsarbejde. 

Vi kan både klare indendørs og udendørs malerarbejde, og står naturligvis også altid klar med rådgivning om materialer, farver m.m.

Vi tilbyder alle former for malerarbejde for såvel private som erhverv i Frederiksbjerg, Lystrup, Aarhus og desuden det meste af Jylland.

Disse typer malerarbejde kan vi bl.a. udføre:

  • Glasvæv og glasfilt
  • Tapetopsætning
  • Maling af udvendige facader og træværk​​
  • Køkkener
  • Maling af flyttelejligheder
  • Spartling af gipsplader og vægge​

​Har du en opgave, der ikke står på listen? Det er intet problem – ring med os og få en snak med os om dit næste projekt, så kommer vi både med gode råd og en vejledende pris på dit malerarbejde.

​Få en dansk eller udenlandsk maler

Vi bruger både dansk og udenlandsk arbejdskraft til malerarbejde, men alt foregår under dansk overenskomst. Alle vores medarbejdere i vores malerfirma er faglærte folk. Vi er medlem af Byg Garanti-ordningen. Det sikrer ordnede forhold både for vores medarbejdere og vores kunder.

Hvad koster malerarbejde? Du kan få en udenlandsk (polsk og tysk) maler til dansk overenskomst til kr. 270,- plus moms og danske håndværkere til kr. 350,- plus moms.

Kontakt os og få et godt tilbud

Malerarbejde kan betyde meget, og derfor er det vigtigt at vælge det rette malerfirma, hvor service og kvalitet går hånd i hånd.

Ring eller send en mail for et uforpligtende tilbud og pris. Ring på vores telefon 40 96 56 35 eller skriv til vores e-mail frederiksbjergt@hotmail.com.

​Frederiksbjerg Tømrerforretning v/ Martin Rosengreen Poulsen​

frederiksbjergt@hotmail.com l Telefon: 40 96 56 35​ l CVR: 28868340