Kundeudsagn

Nordic Commercial Group A/S har i en lang årrække gennemført bygge- og renoveringsprojekter, og vi har de seneste 6 år anvendt Frederiksbjerg Tømrerforretning v/Martin Poulsen i adskillige af disse projekter.

Vi har haft stor glæde af samarbejdet med Martin Poulsen, der driver sit firma på ”jydsk” i ordets bedste betydning – kvalificeret løsning af opgaven til en ærlig pris, og uden at projektet drukner i kreative efterregninger.

Martin Poulsen hører til en efterhånden sjælden kategori af dygtige og hæderlige håndværksmestre og vi giver ham vores absolut bedste og uforbeholdne anbefalinger.

- Nordic Commercial Group A/S

​​❞Jeg har brugt Frederiksbjerg Tømmeren siden 2006, og bruger stadig firmaet, til både små og store opgaver.

Fordelen ved at bruge firmaet er, at de er hurtige, overholder indgåede aftaler. Specielt omkring genudlejning af lejligheder, er det vigtigt med overholdelses af tidsfrister, og pristilbud, således at man ikke har tomgang – der ud over, er fordelen, at firmaet klarer det meste, både maling, og murerarbejde, og så selvfølgelig tømrerarbejde. Det har den fordel, at det hele er samlet et sted, man skal ikke involvere flere firmaer, med tilbud, og tidsaftaler.

Jeg er indtil nu, bestemt glad for mit samarbejde med Frederiksbjerg Tømmeren, og kan således kun sige godt om firmaet.​❝

- Dann Jensen A/S

​Nye vinduer + ny lyskanal til taget

Martin svarer altid sin mobiltelefon, og vender tilbage som aftalt. Vores aftale var overordnet skriftlig, mens detaljerne var mundtlige - Alle aftaler er overholdt, også de mundtlige.

Prisen var vigtig for os, og vi fik en rigtig skarp pris på vores projekt af Martin, samtidig med, at Martin med sine ansatte virkede fagligt dygtige. Det er kun en vurdering vi er blevet bekræfteti gennem arbejdet.

Efter lang leveringstid på vinduerne startede arbejdet på den aftalte dag, og er i det store hele afsluttet. Den udvendige fugning skal vi vente på tørvejr for at gøre færdig, men ellers er alt lavet.

Alt i alt en fremragende oplevelse.

- Christian erritsø

Totalentreprise på tømrerarbejdet ifm. opførelse af nyt hus

Det er en fornøjelse at arbejde med Frederiksbjerg Tømrerforretning. Kvaliteten af arbejdet er i top og Martin som ejer forretningen er altid meget punktlig. Pris og kvalitet hænger fint sammen og manbliver som kunde aldrig skuffet over en masse efterregninger, da Martin er god til at oplyse om alle priser.

Vi har arbejdet sammen med virksomheden i flere år og giver dem vores bedste anbefalinger.

- Heidi Andresen

Vi har brugt Frederiksbjerg Tømrerforretning til en større opgave på vores hus sidste år og har kun godt at sige om dem.


De har været effektive, stabile og gode til at imødekomme vores ønsker og behov. Desuden har projektets pris været yderst konkurrencedygtig.
Martin har været vores kontaktperson og ham har vi haft et rigtig godt samarbejde med. Han er altid lyttende og villig til at flytte rundt på tingene så det passer godt til vores ideer. At de leverer en totalenterprisegør også at samarbejdet flyder bedre end hvis vi skulle have kontakt til underleverandørerne selv.


Vi vil helt sikkert bruge Frederiksbjerg Tømrerforretning igen – ligesom vi kan anbefale andre at bruge dem også.

​Frederiksbjerg Tømrerforretning v/ Martin Rosengreen Poulsen​

frederiksbjergt@hotmail.com l Telefon: 40 96 56 35​ l CVR: 28868340