Facaderenovering udføres med stor erfaring

Trænger facaden til at blive renoveret eller pudset op? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Frederiksbjerg Tømrerforretning har vi nemlig mange års erfaring inden for renovering af facade, som vi udfører for kunder i bl.a. Frederiksbjerg, Århus, Lystrup og omkringliggende områder.

Vores arbejdsområder indenfor facaderenovering

I forbindelse med renoveringen af din facade kan vi bl.a. tilbyde:

  • Vandskuring
  • Fugning af murværket
  • Andet murerarbejde​

Arbejdet udføres altid af vores dygtige og faglærte murer, og vi sørger altid for at holde os opdaterede indenfor vores felt, så vi kan udføre vores arbejde med de nyeste teknikker og metoder til vores kunders tilfredshed. Det betyder også, at vi altid er på forkant med alle de nye trends.​

Hvad koster facaderenovering?

Vores priser på facaderenovering afhænger bl.a. af, hvor omfattende en renovering der er tale om, hvor lang tid vi kommer til at bruge på opgaven, og hvad du har af ønsker til det færdige resultat. 

Vi har ikke en fast pris pr. m2, men har faste timepriser på vores håndværkere. Vores timepriser starter på 285 kr. ekskl. moms.

Kontakt os og få en god pris på facaderenovering

Ønsker du en konkret pris på lige netop din opgave, er du derfor meget velkommen til at kontakte os, så vi kan komme ud og kigge på din nuværende facade. På baggrund heraf udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 40 96 56 35, men du kan også skrive til vores e-mail frederiksbjergt@hotmail.com eller benytte dig af vores kontaktformular, hvis du foretrækker det. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig!​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Frederiksbjerg Tømrerforretning v/ Martin Rosengreen Poulsen​

frederiksbjergt@hotmail.com l Telefon: 40 96 56 35​ l CVR: 28868340